Paversk stresą į įkvėpimą ir energiją veikti!

Paversk stresą į įkvėpimą ir energiją veikti!

Susitikimai:

1 susitikimas – kovo 4d. 12:00. Dirbtuvės. Paprastos paslaptys padedančios prisijaukinti stresą ir paversti energija veikti.

2 susitikimas – kovo 18d. 12:00. Dirbtuvės. Stresas ir emocinis lankstumas – mano verslo sėkmės garantai įvykių vandenyne.

3 susitikimas – kovo 25d. 12:00. Klausimų – atsakymų sesija.

Kovo mėn. ekspertė – Liana Mogišaitė, koučingo specialistė, efektyvumo ir komandinės elgsenos trenerė, „Milžinų klubas” įkūrėja, andragogė-praktikė, „Mokymo ir ugdymo centras” vadovė.

Mokymų ir individualių konsultacijų praktika užsiima nuo 2004 metų dirba su labai įvairaus dydžio įmonėmis ir asmenimis. Profesinėmis žiniomis dalinasi laidose: „Labas rytas Lietuva”, „Klauskite daktaro”, „Kultūringai su Nomeda”. Radijuje: „Žinių radijas”, „LRT radijas”. Spaudoje: „Verslo žinios”, „15min”, „alfa.lt”. Skaitė pranešimus auditorijoms nuo 200 iki 10.000 dalyvių („No Limits”, Žalgirio arena).

Lianos moto – įkvėpti veikti. Liana tiki, kad kiekvienas iš mūsų jau turime savyje viską, ko mums reikia, tiek mūsų emocinei gerovei, tiek energijai ar gebėjimui prisijaukinti stresą, tik gyvenimo įvykių gausoje pametame raktą atrakinantį mūsų potencialą norimoje srityje. Liana, dirbtuvėse kviečia žvilgtelti ir panagrinėti vieną iš raktų – stresą, sukuriantį tikrai nemažai neigiamų pasekmių, tuo pačiu kviesdama pamatyti stresą ir naujoje šviesoje. Juk stresas stiprina net tik imuninę sistemą, bet yra ir vienas iš svarbių kūrybiškumo ingredientų. Su sąlyga, jei jo nėra per daug, o gal net ir per mažai!

Žvilgtelkime kur yra ir kaip atrodo tavo raktai!

Pirkinių krepšelis
Prisijungti

No account yet?

Parduotuvė
0 items Krepšelis
Paskyra