2024 06 10 Didėjančios pajamos iš E-parduotuvės I dalis

Didėjančios pajamos iš E-parduotuvės: kaip e-parduotuvės lankytojus paversti lojaliais pirkėjais I dalis

Mokymų metu:
Sužinosite, kokius konkrečius veiksmus reikia atlikti, kad svetainė kasdien pritrauktų 5000 lankytojų;
Suprasi, kaip ištaisyti eshopo dizaino ir funkcionalumo klaidas, kurios daro net milijonines apyvartas turinčios el. parduotuvės;
Gausite parduodančios svetainės šabloną;
Sužinosite, kaip susigrąžinti lankytojus, kurie nieko nenupirko;
Sužinosite, ką daryti su neapmokėtais krepšeliais;
Gausite idėjų, kaip padidinti krepšelio vertę;

Mokymus ves Julita Juškaitė:
„Esu Julita ir man daugiau kaip 4 m. rūpi klausimas, kaip reklamą integruoti į pardavimų sistemą taip, kad ji padidintų pardavimus ir pardavimai ateitų lengvai.
Žinau, kokios mintys sukasi dieną, naktį smulkaus verslo ir el. parduotuvių savininkams, kai pirkėjai palieka neapmokėtus krepšelius, kai pirkimai “ištinka” tik kelis kartus per metus pagal sezoną, o paskui nieko. Kai turėjau el. Parduotuvę, teko pačiai pakloti nemažas sumas pinigų už neveiksmingą reklamą, už pavienius reklamos mokymus, kuriuose kažkas iki galo nepasakoma, už savo klaidas sumokėti laiku, finansais ir prarastais klientais.
Šiandien sėkmingai kuriu marketingo strategijas verslams ir įgyvendinu reklamos kampanijas iki kelių milijonų apyvartas generuojančioms įmonėms, o dirbdama domiuosi naujausiomis marketingo tendencijomis ir savo žiniomis dalinuosi savo sukurtoje Facebook moterų grupėje “Ecom damos”, kuri skirta suburti ir edukuoti visas lietuvos moteris, kurios turi savo eshop.”

Pirkinių krepšelis
Prisijungti

No account yet?

Parduotuvė
0 items Krepšelis
Paskyra