2023 10 16 NLP metodai kasdieninėje komunikacijoje su Andriumi Jarašiūnu

Andrius Jarašiūnas

Mokymų treneris/koučas/terapeutas

Man mokymasis yra neatsiejama gyvenimo dalis. Kiekvienas sutiktas žmogus, kiekvienas naujas kontaktas tai nauja patirtis ir nauja išmokta pamoka. Taip, kad kažkas kartojasi ir tas bendrumas mus jungia, o kažkas yra naujo, kitaip ir tas skirtumas mane moko būti ryšyje, kontakte, neapibrėžtume ir reaguoti spontaniškai. Būtent spontaniškumas ir energija yra mano vizitinės kortelės. Aš siekiu, kad mokymai būtų dinamiški, įtraukiantys ir kartu įprasminantys patirtį. Patirties įprasminimui aš renkuosi sąmoningumo ritualą atsakydamas į klausimus: kas su manim vyksta čia ir dabar? ką man tai reiškia? ką noriu su tuo daryti?.

Eksperto sritis

NLP ir koučingo metodų taikymas vadovavime, derybose, pardavimuose ir klientų aptarnavime. Geštalto metodų taikymas buriant komandą.

Specializacija

Mano aistra ir domėjimosi sritis yra Įtakos psichologija. Kaip mes vienas su kitu kontaktuojam, kaip vengiam kontakto, kaip bandom paveikti vienas kitą, kaip bandom nustatyti ribas. NLP, koučingo, hipnozės ir Geštalto studijų patirtis leidžia man iš skirtingų perspektyvų pamatyti kliento situaciją ir ieškoti geriausių, dažnai individualių, sprendimų.

Mano moto:

Pats turiu mokėti tai, ko mokau kitus.

 

NLP metodai kasdienėje komunikacijoje

Nuo praeito amžiaus NLP žinomas kaip į sprendimus ir rezultatus orientuotas metodas. Kurį autoriai R. Bandler ir Jh. Grinder sukūrė stebėdami komunikacijos procesus tokių to laikmečio korifėjų kaip M.Erikson (eriksoninė hipnozė), V.Satir (šeimų terapija), F.Perlz (geštalto terapija). Tad šių mokymų dalyvės turės unikalią galimybę susipažinti, prisiliesti, išbandyti ir patirti bei išmokti keletą efektyvių NLP metodų ir technikų skirtų būtent geresnei kasdienio bendravimo kokybei.

Šie intensyvūs praktiniai mokymai skirti atsakyti į klausimus:

  1. Kaip susikalbėti/rasti bendrą kalbą?
  2. Kaip reaguoti kai pašnekovas priešinasi komunikacijai?
  3. Kaip atskirti kur pasakojime faktai, kur interpretacijos, o kur emocijos?
  4. Kaip atpažinti kokie elgesio modeliai būdingi esant stresinėmis situacijomis ir ką su jais daryti?
  5. Kaip jaustis geriau, net jei nėra viskas gerai?
Pirkinių krepšelis
Prisijungti

No account yet?

Parduotuvė
0 items Krepšelis
Paskyra